Júlia
Lady Lizzi

Susan Stephens: Lady Lizzi

Júlia 626.

Lady Elizabeth Fane előtt két lehetőség áll: vagy elveszíti a skóciai családi birtokot, vagy félreteszi a büszkeségét, és segítséget kér a gazdag...tovább »

Megrendelem:
Egy csók – és ennyi?

Stefanie London: Egy csók –
és ennyi?

Júlia 625.

A balett az önfegyelem művészete, vallja a gyönyörű Jasmine, aki egy balesetet követően többé nem állhat színpadra. Ám segíthet egy sorstársának,...tovább »

Megrendelem:
Valentin-napi kavarodás

Charlotte Phillips: Valentin-napi kavarodás

Júlia 624.

Lucy a Valentin-nap utáni reggelen azzal ront be kétségbeesetten Gabrielhez, hogy muszáj segítenie neki. A vonzó és sikeres fiatal ügyvéd régóta a...tovább »

Megrendelem:
Egy luxushotel diszkrét bája (Chatsfield Hotel 16.)

Melanie Milburne: Egy luxushotel diszkrét bája (Chatsfield Hotel 16.)

Júlia 623.

Spencer Chatsfield mindenáron bizonyítani akar a családjának, ezért bármit megtesz annak érdekében, hogy megszerezze a Harrington szállodalánc...tovább »

Megrendelem:
Arcpirító ajánlat

Cathy Williams: Arcpirító ajánlat

Júlia 622.

Rosie nehezen szánja rá magát, hogy elmenjen tragikus körülmények között elhunyt barátnője temetésére. Hiszen ott találkozni fog Amanda férjével,...tovább »

Megrendelem:
A bosszú istennője (Chatsfield Hotel 15.)

Susanna Carr: A bosszú istennője (Chatsfield Hotel 15.)

Júlia 621.

Serena Dominguezt csak a bosszú élteti azóta, hogy Aaron Brock tönkretette a lány egykor dúsgazdag családját. Mivel az öreg Brock már visszavonult az...tovább »

Megrendelem:
Karácsonyi parti

Anne Oliver: Karácsonyi parti

Júlia 620.

Színpompás vitorlák, szikrázó napsütés – méghozzá karácsonykor! A Sydney–Hobart-regatta a világ egyik leghíresebb vitorlásversenye, és...tovább »

Megrendelem:
Szentpétervár hava (Chatsfield Hotel 14.)

Michelle Conder: Szentpétervár hava (Chatsfield Hotel 14.)

Júlia 619.

Egy férfi Szentpétervárról – arrogáns, hatalmaskodó, mégis vonzó és szexi. Eleanor Harrington az első pillanattól kezdve macska-egér játékot...tovább »

Megrendelem:
Fényképezni szabad!

Amy Andrews: Fényképezni szabad!

Júlia 618.

Megkapja a sorstól a várva várt kiugrási lehetőséget Sadie, a kezdő riporter, bár a sikerhez vezető út elég rögösnek tűnik. Egyrészt a neves...tovább »

Megrendelem:
Athén hajói (Chatsfield Hotel 13.)

Caitlin Crews: Athén hajói (Chatsfield Hotel 13.)

Júlia 617.

Senkit sem hibáztathatok, csak saját magamat, gondolja Theo, a görög hajómágnás, hiszen mindenki óva intette ettől a házasságtól. Ő azonban nem...tovább »

Megrendelem: