Kedves szerzőnk: Alyson Noël
Alyson Noël

Alyson Noël

Alyson Noël – a Halhatatlanok, a Riley Bloom- és a Soul Seekers-sorozatok szerzője – huszonhárom kötete közül több is fölkerült a The New York Times sikerlistájának élére. Könyvei több millió példányban kelnek el, harminchat nyelvre fordították le őket, és számos nemzetközi bestsellerlistán szerepelnek.
Az írónő a kaliforniai Orange megyében született és nevelkedett, később egy darabig Míkonoszon és Manhattanben is élt, de aztán visszaköltözött Dél-Kaliforniába, ahol jelenleg a legújabb könyvén dolgozik. Látogassa meg online a www.alysonnoel.com weboldalon, vagy a Facebook-oldalán.


Alyson Noël: RIVÁLISOK
Méltatások

„Los Angeles nem minden gyönyörű lakójának gyönyörű az élete, Alyson Noël pedig szemfüles bennfentesként tárja elénk ennek a világnak minden rejtett részletét. Akárcsak egy igazi sztár, a Riválisok titokzatos, ellenállhatatlan és olyan gyönyörű, hogy az ember alig tudja levenni róla a szemét.”
Cecily von Ziegesar, A pletykafészek című sorozat írója

 

„Ez a káprázatosan izgalmas és szégyentelenül letehetetlen olvasmány teljes körű betekintést nyújt a hollywoodi hírességek tündökletes világába, ahol a hírnév játék, a sötét titkok fizetőeszközök, a szerelemnek pedig nagy ára van.”
Margaret Stohl, a Lenyűgöző teremtmények #1 The New York Times-bestseller-írója

 

„Ha tetszett a Hazug csajok társasága, imádni fogod ezt a szexi tinidrámát, amely a Los Angeles-i klubok csillogó világába vezet el minket – ahol minden döntés veszélyeket rejt, és ahol semmi nem az, aminek látszik.”
Kami Garcia, a Lenyűgöző teremtmények #1 The New York Times-bestseller-írója és a Törhetetlen szerzője

 

„A Riválisok már az első oldalakon rabul ejti az olvasót. A csillogó helyszíntől kezdve a lebilincselő történettel bezárólag minden színtiszta arany.”
Jamie McGuire, a Gyönyörű sorscsapás #1 The New York Times-bestseller-írója

 

„A Riválisok elénk tárja a hírnév sötét oldalát, továbbá kétségek és hazugságok hálóját szövi az olvasó köré.”
Jennifer L. Armentrout, #1 The New York Times-bestseller-író

 

„A hollywoodi éjszakai klubok világába elkalauzoló Riválisokban van minden: csillogás, szenvedély, botrány, sőt még egy eltűnt híresség is. Pont ilyen olvasnivalóra van szükségünk, kérjük szépen a folytatást!”
Kimberly Derting, a Body Finder-sorozat bestsellerírója

 

„A Riválisok függőséget okoz! Képtelen voltam letenni ezt a fordulatokban bővelkedő könyvet, és mivel a legizgalmasabb résznél ért véget, már alig várom a folytatást.”
Anna Todd, a Miután-sorozat bestsellerírója

 

 

Interjú a szerzővel a Riválisok kapcsán ITT olvasható.

Nemzetközi Unrivaled oldal ITT.Sajtókapcsolat: beatrix.vasko@eharlequin.hu 

 

 

 

Az írónő hivatalos honlapja »
Aktuális

Alyson Noël

Feketelista

 

Coming soon

 

 

Alyson Noël - Feketelista
Megrendelem:
A szerző további művei