Kedves szerzőnk: Karin Slaughter
Karin Slaughter

Karin Slaughter

Nemzetközi viszonylatban is első számú, listavezető szerző Karin Slaughter, a világ egyik legnépszerűbb és legelismertebb regényírója. Műveit 33 nyelven adták ki több mint 30 millió példányban világszerte. Tizenöt regénye közt ott szerepel a Grant County- és a Will Trent-sorozat, valamint az Edgar Allan Poe-díjra jelölt Cop Town és első lélektani thrillerje, a Pretty Girls. A georgiai születésű Karin Slaughter jelenleg Atlantában él.


"Egy döbbenetes családi tragédia és egy lélegzetvisszafojtva olvasott, padlógázzal száguldó thriller varázslatos keveréke a Karin Slaughterre jellemző szenvedéllyel, elevenséggel és emberséggel megírva. Kétségkívül az év könyve lesz."
Lee Child
 
 
"Szárnyaló, elemző, lélekkel teli: egy rendkívüli tehetségű író nagyszerű műve. Minden egyes Karin Slaughter-regény alkalom az ünneplésre, de Az eltűnt lány egyszerűen pályafutása legkitűnőbb alkotása."
Kathy Reichs, a New York Times első számú sikerszerzője, a Dr. Csont c. tévésorozat alapjául szolgáló regények alkotója
 
 
 
 
Interjú a szerzővel Az eltűnt lány kapcsán ITT olvasható.

Az írónő hivatalos honlapja »
Aktuális

Karin Slaughter

Az eltűnt lány

 

Karin Slaughter egy kifinomult és vérfagyasztó pszichothrillerrel tér vissza, melyben veszélyes titkok, hidegvérrel végrehajtott bosszú és váratlan feloldozás követik egymást az elhidegült lánytestvérek életében, akik kénytelenek összefogni, hogy felfedjék az igazságot két, több mint húsz év különbséggel bekövetkezett, gyötrelmes tragédia kapcsán, amelyek rányomták a bélyegüket egész életükre.

Nővérek, idegenek, túlélők.

Karin Slaughter - Az eltűnt lány
Megrendelem:
E-könyv
Nyomtatott
A szerző további művei